Quiche cu cartofi, spanac și brânză de capră
Rețeta Quiche de cartofi, spanac și brânză de capră ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această masă de dimineață are 153 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cartoful Yukon gold, ouăle, spanacul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Quiche cu spanac și brânză de capră cu crustă de cartofi dulci + recapitulare Blue Diamond Orchard, Quiche cu spanac și brânză de capră, și Quiche Cu Spanac, Brânză De Capră Și Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F.
Întindeți aluatul de plăcintă și puneți-l într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Înțepați ușor aluatul de plăcintă peste tot cu o furculiță, asigurându-vă că nu perforați complet aluatul. Se acoperă cu folie, se cântărește cu greutăți pentru plăcintă și se dă la frigider timp de 15 minute.
Se introduce la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și rezervați.
Între timp, topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați cartofi, aruncați pentru a combina, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când cartoful este fraged, aproximativ 8 minute.
Adăugați spanacul scurs și condimentați cu sare și piper după gust.
Transferați amestecul de spanac în crusta de plăcintă.
Bateți împreună ouăle și laptele, apoi turnați peste amestecul de spanac. Punctați cu brânză de capră, apăsând brânza în quiche, astfel încât să fie acoperită cu amestec de ouă.
Se introduce la cuptor și se coace până când quiche-ul este pufos și începe să se rumenească în pete, aproximativ 35 de minute. Se lasă să se răcească înainte de feliere și servire.