Quiche cu ardei roșu și tip de Quiche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ardeiul roșu și quiche-ul Guy. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză gruyincrucrore, ou, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crustă: în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina și sarea. Puls pentru a combina.
Adăugați unt în făină și pulsați până când untul are dimensiunea mazării, aproximativ 10 impulsuri.
Adăugați oul și apa rece și pulsați până când aluatul se reunește, aproximativ 1 minut. Acoperiți aluatul în folie de plastic și răciți timp de o oră.
Preîncălziți cuptorul la 40 de grade F. Fundul de unt și părțile laterale ale tăvii de tartă.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un cerc de 12 inci.
Transferați crusta în tigaie. Înțepați fundul aluatului de mai multe ori cu o furculiță. Acoperiți aluatul cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți crusta timp de 20 de minute, îndepărtați greutățile foliei și plăcintei, apoi continuați să coaceți până devin aurii, aproximativ 10 minute.
În timp ce crusta se răcește, faceți umplerea. Topiți untul într-o tigaie medie.
Adăugați ardeiul roșu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântână grea și ouă.
Așezați ardeiul roșu de-a lungul fundului crustei de quiche.
Se toarnă cremă peste legume.
Coaceți timp de 20 de minute.
Presărați blatul de quiche cu brânză și continuați să coaceți până când umplutura este setată și blatul este auriu, aproximativ 10 minute.