Quesadillas De Somon Afumat La Cald

Quesadillas De Somon Afumat La Cald
Quesadillas de somon afumat la cald ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 426 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, ceapă, somon afumat fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Mini Quesadillas De Somon Afumat, QUESADILLAS de somon afumat cu brânză de capră, și Quesadillas de somon afumat cu roșii calde și Rucola sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 linguri de suc, ceapă și următoarele 5 ingrediente (prin somon), amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SucSuc
CeapăCeapă
2
Combinați brânzeturile. Împărțiți jumătate din amestecul de brânză în mod egal între 3 tortilla. Acoperiți fiecare tortilla cu aproximativ 1 1/3 căni de amestec de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
3
Se presară uniform cu brânza rămasă. Se acoperă cu restul de 3 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați 1 quesadilla în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Îndepărtați și păstrați cald. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Repetați procedura cu spray-ul de gătit rămas și quesadillas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Tăiați fiecare quesadilla în jumătate; tăiați fiecare jumătate în 3 pene.
8
Combinați restul de 1 lingură de suc, roșii, avocado, smântână și sare; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
TomateTomate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SucSuc
SareSare
9
Se servește cu quesadillas.
10
Garnisiți cu crenguțe de coriandru și pene de tei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista