Quesadillas de fasole neagră, spanac și brânză

Rețeta Quesadillas de fasole neagră, spanac și brânză este gata în aproximativ 18 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, brânză cheddar pre-mărunțită, spanac rupt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Quesadillas de fasole neagră și spanac, Quesadillas de pui cu usturoi, fasole neagră și spanac, și Quesadillas Cu Brânză De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Adăugați spanac; saut 1 minut sau până când spanacul este ofilit.
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Se acoperă tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Puneți o tortilla în tigaie. Gatiti 1 minut sau pana cand partea de jos a tortilla este aurie.
Presărați câte un sfert din amestecul de spanac, fasole și brânză peste o parte a tortilla. Îndoiți tortilla în jumătate. Gatiti tortilla 1 minut pe fiecare parte sau pana se topesc auriu si branza. Repetați procedura cu tortilele rămase, amestecul de spanac, fasolea și brânza.