Quesadillas Cu Flori De Dovleac Parfumate De Portocale

Quesadillas cu flori de dovleac parfumate portocalii este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 293 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, frunze de coriandru ca garnitură, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quesadillas Cu Flori De Dovleac, Quesadillas Cu Flori De Dovleac, și Quesadillas cu flori de dovleac ale lui Mirna.
Instrucțiuni
Rupeți florile de dovleac în 2 sau 3 bucăți fiecare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mic.
Se adaugă ceapa, usturoiul și oregano, se sotează până când ceapa este moale, dar încă nu este colorată, aproximativ 10 minute.
Adăugați florile de dovleac împreună cu un vârf de sare. Gatiti inca aproximativ 1 minut, pana cand florile incep sa se ofileasca.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de portocală.
Încălziți o a doua tigaie mare sau tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Pune tortilla în fața ta. Completați fiecare dintre cele 4 tortillas cu amestec de brânză și amestec de blossom Blossom Blossom Blossom Blossom Blossom Blossom Blossom Blossom.
Așezați 1 din fiecare dintre tortilele rămase deasupra tortilelor căptușite cu flori de dovleac. Mutați-le cu grijă în tigaia fierbinte și gătiți-le pe rând (sau mai multe simultan dacă folosiți o plită) până se rumenesc bine pe fund. Întoarceți quesadilla și continuați să gătiți până când brânza este topită și cealaltă parte este maro. Repetați dacă este necesar cu restul de quesadillas.
Serviți quesadillas fierbinte cu avocado, salsa și coriandru pe lateral pentru a garnisi după dorință.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.