Quesadilla De Creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Quesadillan de creveți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 709 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți mijlocii-mici, tortilla de făină, avocado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 555 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Quesadilla de creveți și Chorizo, Creveți Scampi Quesadilla, și Quesadilla De Creveți Și Jalapeno sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Marinați creveții: aruncați creveții într-un castron mic cu 1/4 linguriță de pudră de chipotle sau pudră de chile, un vârf de sare, un vârf de piper și o lingură de suc de lămâie sau lămâie.
Lăsați să stea 10 minute. Apoi scurgeți sucul.
Încălziți câteva lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie relativ fără băț (o tigaie din fontă funcționează bine pentru asta) la foc mediu.
Adăugați creveții și gătiți timp de o jumătate de minut pe fiecare parte și scoateți-l într-un castron.
Creveții nu trebuie gătiți complet; vor continua să gătească în pasul următor.
Încălziți tortilele: ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Adăugați o cantitate mică de ulei de măsline (aproximativ 1/2 linguriță, puteți folosi și unt) și încălziți tigaia la un nivel mediu.
Așezați o tortilla de făină pe tigaie. Întoarceți tortilla de câteva ori, 10 secunde între răsturnări. Buzunarele de aer ar trebui să înceapă să se formeze în tortilla.
Scoateți tortilla și repetați cu a doua tortilla. Lăsați a doua tortilla în tigaie și reduceți focul la mediu.
Presărați tortilla cu brânza rasă. Distribuiți creveții deasupra brânzei.
Adăugați ceapa tocată și cilantro.
Așezați cealaltă tortilla deasupra.
Întoarceți quesadilla când tortilla de jos este bine prăjită și brânza a început să se topească.
Scoateți quesadilla din tigaie când tortilla de jos acum s-a prăjit suficient.
De asemenea, puteți folosi o singură tortilla în loc de două și puteți plia tortilla peste ea însăși ca o omletă.
Tăiați quesadilla în triunghiuri:
Tăiați ca o plăcintă în șase bucăți (o roată de pizza funcționează bine pentru asta).
Așezați pe o farfurie de servire.
Se servește cu felii de avocado și smântână.
Se ornează cu coriandru proaspăt tocat. Strângeți puțin suc de lămâie peste tot.