Pătrățele de tort cu fructe de pădure
Lira pătrate tort cu fructe de padure este un fără gluten desert. O porție conține 125 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Această rețetă de la Epicurious are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frișcă, zahăr, amestec de tort de lire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Pătrățele de tort cu fructe de pădure, Tort de lire la grătar cu fructe de pădure, și Tort de lămâie cu fructe de pădure mixte.
Instrucțiuni
Coaceți fiecare tort de lire sterline într-o tigaie conform instrucțiunilor pachetului. Se lasă să se răcească. Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați crusta de pe toate părțile tortului pentru a face un dreptunghi uniform. Feliați dreptunghiul în jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare secțiune lungă în cruce de trei ori pentru a face 16 pătrate mici. Repetați cu a doua pâine.
Folosind un cuțit mic zimțat, tăiați un pătrat din centrul fiecărui cub, lăsând un perete de 1/2 inch în jurul marginilor.
Îndepărtați cu atenție secțiunile tăiate, asigurându-vă că lăsați suficient tort pe fund pentru a ține umplutura.
Așezați pătratele pe o foaie de copt necăptușită.
Ungeți marginile superioare ale pătratelor de tort cu untul topit folosind o perie de patiserie.
Așezați sub broiler câteva minute până se prăjesc ușor, asigurându — vă că urmăriți cu atenție-pătratele se rumenesc rapid.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Acestea pot fi făcute cu până la 2 zile înainte. În cazul depozitării, pătratele de tort pot fi transferate în recipiente etanșe sau așezate strâns împreună pe o foaie de copt și acoperite cu folie de plastic și depozitate la frigider.
Așezați frișca în vasul unui mixer electric și bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul încet și bateți până când este ușor rigid.
Așezați o lingură de frișcă pe fiecare pătrat, acoperită cu fructe de pădure feliate și întregi și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul de lire poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.