Pătrățele de tort cu fructe de pădure

Pătrățele de tort cu fructe de pădure
Lira pătrate tort cu fructe de padure este un fără gluten desert. O porție conține 125 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Această rețetă de la Epicurious are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frișcă, zahăr, amestec de tort de lire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Pătrățele de tort cu fructe de pădure, Tort de lire la grătar cu fructe de pădure, și Tort de lămâie cu fructe de pădure mixte.

Instrucțiuni

1
Coaceți fiecare tort de lire sterline într-o tigaie conform instrucțiunilor pachetului. Se lasă să se răcească. Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați crusta de pe toate părțile tortului pentru a face un dreptunghi uniform. Feliați dreptunghiul în jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
2
Tăiați fiecare secțiune lungă în cruce de trei ori pentru a face 16 pătrate mici. Repetați cu a doua pâine.
3
Folosind un cuțit mic zimțat, tăiați un pătrat din centrul fiecărui cub, lăsând un perete de 1/2 inch în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
4
Îndepărtați cu atenție secțiunile tăiate, asigurându-vă că lăsați suficient tort pe fund pentru a ține umplutura.
5
Așezați pătratele pe o foaie de copt necăptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți marginile superioare ale pătratelor de tort cu untul topit folosind o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
7
Așezați sub broiler câteva minute până se prăjesc ușor, asigurându — vă că urmăriți cu atenție-pătratele se rumenesc rapid.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Acestea pot fi făcute cu până la 2 zile înainte. În cazul depozitării, pătratele de tort pot fi transferate în recipiente etanșe sau așezate strâns împreună pe o foaie de copt și acoperite cu folie de plastic și depozitate la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Așezați frișca în vasul unui mixer electric și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Adăugați zahărul încet și bateți până când este ușor rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
12
Așezați o lingură de frișcă pe fiecare pătrat, acoperită cu fructe de pădure feliate și întregi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Fructe De PadureFructe De Padure

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul de lire poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista