Pătrunjel-Pepita Pesto
Nevoie de un condiment fără gluten, primar și vegetarian? Pesto de pătrunjel-Pepita ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pesto de Pepitan și pătrunjel, Cilantro-Pepita Pesto, și Sos De Roșii Și Pepita Pesto.
Instrucțiuni
Prăjiți pepitele într-o tigaie uscată la foc mediu, aruncând des, până când semințele devin aurii și încep să apară, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron pentru a se răci.
Cu procesor de alimente care rulează, picătură în usturoi să taie. Puls în pătrunjel, coajă de lămâie și suc, piper roșu și 1/2 linguriță. sare. Puls în brânză și pepitas. Răzuiește părțile laterale ale bolului. Cu mașina în funcțiune, stropiți în ulei. Condimentează cu sare și piper.