Pătrate Scorțișoară-Portocaliu
Pătratele de scorțișoară-portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă vegetariană servește 5 și costă 69 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, zahăr, ceară și hârtie pergament și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pătrate De Nuci De Scorțișoară, Pătrățele De Scorțișoară Cappuccino, și Pătrate De Scorțișoară Lipicioase.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se omogenizează.
Se amestecă împreună făină și următoarele 5 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în jumătate; aplatizați fiecare într-un disc.
Rulați fiecare disc la o grosime de 1/4 inch între 2 foi de hârtie de ceară.
Transferați aluatul, în hârtie de ceară, pe o foaie de copt; se răcește 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat, îndepărtați hârtia de ceară superioară; tăiați cu un tăietor pătrat de 2 inci, răsturnând resturile de aluat o dată.
Așezați 1 inch pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Se amestecă împreună 1 lingură. zahăr și 1/4 linguriță. scorțișoară măcinată și presărați amestecul peste fursecuri.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 14 minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește pe foi de copt 1 minut; transferați pe rafturi de sârmă. Se răcește complet. A se păstra în recipiente etanșe.