Pătratele perfecte de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți suc de lămâie, ouă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Pătrate Perfecte De Lămâie, Pătrate De Lămâie, și Pătrate De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați 1 1/3 căni de făină, 1/4 cană de zahăr alb, 1 lingură de coajă de lămâie și migdalele măcinate într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Zahăr Granulat
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Adăugați untul înmuiat și amestecați cu mâinile până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați în partea de jos a unui vas de copt pătrat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
În timp ce crusta se coace, amestecați împreună zahărul brun, 1/4 cană de zahăr alb, 1 lingură de făină și praful de copt într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați ouăle, nuca de cocos, coaja de lămâie și sucul de lămâie; bateți până când zaharurile s-au dizolvat; se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Nucă De Cocos
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura de lămâie s-a întărit, aproximativ 15 minute. Se răcește complet în tigaie înainte de tăiere.