Pătrate Festive De Fructe

Pătrate Festive De Fructe
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., pătratele festive de fructe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 36. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, făina, untul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Festivă De Fructe, Salată Festivă De Fructe, și Scară Festivă De Fructe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie pătrată de 9x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mic, aruncați împreună fructele glaceed și 1/4 cană de făină suficient pentru a acoperi fructele. Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul. Se amestecă concentratul de suc de portocale, apoi oul și extractul de migdale. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul cremos. În cele din urmă, amestecați fructele acoperite cu făină și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită de 9x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți timp de 20 de minute sau până când barele încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți din cuptor și răciți înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Pentru a face glazura, combinați zahărul cofetarilor, 3 linguri de unt și sucul de portocale într-un castron mic. Bateți până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se întinde pe bare răcite, apoi se taie în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent-Perrier Brut rosul. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Laurent-Perrier Brut Rose
Laurent-Perrier Brut Rose
Fabricat din struguri 100% Pinot Noir dintr-un total de zece sate 100% clasificate, această șampanie își capătă culoarea roz glorioasă și aromele rotunjite de fructe roșii dintr-un proces cunoscut sub numele de 'saign arincule', în care cojile strugurilor sunt lăsate în contact cu sucul timp de trei zile. Cuvee rosul de la Laurent-Perrier nu numai că face un aperitiv delicios, dar este, de asemenea, o potrivire bună pentru o varietate de feluri de mâncare diferite, în special budinci.Alcool: 12% în volum
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista