Pătrate Festive De Fructe
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., pătratele festive de fructe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 36. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, făina, untul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Festivă De Fructe, Salată Festivă De Fructe, și Scară Festivă De Fructe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie pătrată de 9x9 inch.
Într-un castron mic, aruncați împreună fructele glaceed și 1/4 cană de făină suficient pentru a acoperi fructele. Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul. Se amestecă concentratul de suc de portocale, apoi oul și extractul de migdale. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul cremos. În cele din urmă, amestecați fructele acoperite cu făină și nucile.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită de 9x9 inch.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când barele încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Scoateți din cuptor și răciți înainte de îngheț.
Pentru a face glazura, combinați zahărul cofetarilor, 3 linguri de unt și sucul de portocale într-un castron mic. Bateți până devine ușor și pufos.
Se întinde pe bare răcite, apoi se taie în pătrate.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent-Perrier Brut rosul. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Laurent-Perrier Brut Rose]()
Laurent-Perrier Brut Rose
Fabricat din struguri 100% Pinot Noir dintr-un total de zece sate 100% clasificate, această șampanie își capătă culoarea roz glorioasă și aromele rotunjite de fructe roșii dintr-un proces cunoscut sub numele de 'saign arincule', în care cojile strugurilor sunt lăsate în contact cu sucul timp de trei zile. Cuvee rosul de la Laurent-Perrier nu numai că face un aperitiv delicios, dar este, de asemenea, o potrivire bună pentru o varietate de feluri de mâncare diferite, în special budinci.Alcool: 12% în volum