Pătrate de înghețată Mont Blanc
Mont Blanc Ice-cream squares este o garnitură care servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 378 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită castane confiate, zahăr auriu, zahăr auriu și cremă dublă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pătrate de înghețată Mont Blanc, Mont Blanc Inghetata Bombe, și Mont Blanc (tort cu cremă de castane).
Instrucțiuni
Pentru bezea, încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Căptușiți baza unei cutii pătrate de 20 cm cu fund liber. Sfat 25g de nuci într-un robot de bucătărie și blitz până la măcinat cât mai fin posibil, adăugați restul de nuci, apoi pulsați să tocați aproximativ. Răsturnați albușurile într-un castron curat, bateți până se formează vârfurile, apoi adăugați treptat zahărul o treime la un moment dat, bătând între fiecare adăugare până la rigidizare. Îndoiți nucile. Răsturnați bezea în tablă, apoi întindeți-o peste bază.
Coaceți timp de 2 ore până când sunt crocante, apoi lăsați să se răcească. Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans și acoperit cu folie alimentară.
În timp ce bezea se gătește, faceți îndulcitul pur amestecând castanul pur cu zahărul până se omogenizează. Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans și acoperit cu folie alimentară. Puneți câteva boluri mari pentru a se răci în frigider.
Pentru a asambla, lăsați înghețata să se înmoaie ușor, astfel încât să fie flexibilă, dar nu topită. Lucrând rapid, într-unul dintre boluri amestecați jumătate din înghețată cu jumătate din pur pentru a face înghețată de castane. Dacă este prea moale după ce l-ați amestecat, așezați vasul în congelator pentru a se întări. Odată ce toată înghețata are aceeași consistență, ondulați rapid înghețatele de vanilie și castane și jumătate din restul pur împreună.
Se întinde peste bezea și se netezește blatul, apoi se pune la congelator până se îngheață solid. Acest lucru se poate face cu 1 lună în avans și congelat, acoperit cu folie alimentară. De asemenea, puteți îngheța restul purului.
Pentru a servi, dezghețați purul, scoateți tortul din congelator, apoi puneți-l la frigider timp de 40 de minute. Între timp, faceți o pungă subțire din hârtie rezistentă la grăsimi și bateți smântâna până la rigidizare.
Amestecați restul de pur, continuați să bateți până devine din nou rigid, apoi introduceți crema în punga de conducte. Folosind un cuțit mare înmuiat în apă fierbinte, tăiați tortul în 9 pătrate. Lucrând rapid, puneți un cuib nebun de cremă de castane în centrul fiecărui pătrat. Acoperiți crema cu o jumătate de glac marron sau castan confiat și serviți imediat.