Cardamom unt pătrate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, sare, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gogoși de Cardamom cu unt de mere la cuptor cu glazură de unt maro, Pui cu unt de Cardamom, și Cardamom Unt De Cidru De Mere.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea, cardamomul, scorțișoara și ienibaharul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ienibahar
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 2 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu atașament cu palete) sau 4 minute cu un dispozitiv portabil. Bateți ouăle și vanilia. Reduceți viteza la minim, apoi amestecați amestecul de făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
3
Formați aluatul în bușteni de 2 (12 inci) (1 1/2 inci în diametru), fiecare pe propria foaie de folie de plastic. Folosiți folie de plastic și mâinile pentru a rula, apăsa și tăia părțile laterale ale buștenilor. Răciți buștenii pe o foaie de copt până când sunt ușor fermi, aproximativ 1 oră, apoi neteziți buștenii cu folie de plastic și partea plană a unei rigle pentru a obține laturile drepte. Răciți buștenii pe foaia de copt până când sunt fermi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
4
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Tăiați suficient de puține felii groase de 1/4 inch dintr-un buștean cu un cuțit pentru a umple 2 foi mari de copt fără grăsime, aranjând felii la aproximativ 1 inch distanță (răciți aluatul rămas, învelit în folie de plastic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Cuțit
6
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când marginile sunt aurii, 10 până la 12 minute în total. Se răcește pe foi 3 minute, apoi se transferă în rafturi pentru a se răci complet. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas pe foile de copt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Bateți împreună pudra de espresso, vanilia și 1 1/2 linguri de lapte până când pudra de espresso este dizolvată, apoi adăugați zahăr de cofetărie și suficient lapte suplimentar pentru a face o glazură groasă, dar turnabilă. Puneți o lingură într-o pungă sigilabilă și tăiați 1/8 inch de pe un colț de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Espresso Instant
Vanilie
Glazură
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Lingurați ciocolata topită într-o altă pungă sigilabilă și tăiați 1/8 inch de pe un colț de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
3
Puneți niște glazură espresso și ciocolată peste fiecare prăjitură și lăsați prăjiturile să stea pe rafturi până când glazura se stabilește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
1 Cană Alune Măcinate Fin
Cookie-uri
Glazură
1
* Busteni de aluat pot fi refrigerate 5 zile sau congelate, învelite într-un strat dublu de folie de plastic, 1 lună (dezgheț în frigider doar până când acestea pot fi feliate).* Cookie-urile (cu sau fără glazură) se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.