Pătrate De Unt De Cardamom

Pătrate De Unt De Cardamom
Cardamom unt pătrate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, sare, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gogoși de Cardamom cu unt de mere la cuptor cu glazură de unt maro, Pui cu unt de Cardamom, și Cardamom Unt De Cidru De Mere.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea, cardamomul, scorțișoara și ienibaharul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
IenibaharIenibahar
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 2 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu atașament cu palete) sau 4 minute cu un dispozitiv portabil. Bateți ouăle și vanilia. Reduceți viteza la minim, apoi amestecați amestecul de făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Formați aluatul în bușteni de 2 (12 inci) (1 1/2 inci în diametru), fiecare pe propria foaie de folie de plastic. Folosiți folie de plastic și mâinile pentru a rula, apăsa și tăia părțile laterale ale buștenilor. Răciți buștenii pe o foaie de copt până când sunt ușor fermi, aproximativ 1 oră, apoi neteziți buștenii cu folie de plastic și partea plană a unei rigle pentru a obține laturile drepte. Răciți buștenii pe foaia de copt până când sunt fermi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați suficient de puține felii groase de 1/4 inch dintr-un buștean cu un cuțit pentru a umple 2 foi mari de copt fără grăsime, aranjând felii la aproximativ 1 inch distanță (răciți aluatul rămas, învelit în folie de plastic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
6
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când marginile sunt aurii, 10 până la 12 minute în total. Se răcește pe foi 3 minute, apoi se transferă în rafturi pentru a se răci complet. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas pe foile de copt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Bateți împreună pudra de espresso, vanilia și 1 1/2 linguri de lapte până când pudra de espresso este dizolvată, apoi adăugați zahăr de cofetărie și suficient lapte suplimentar pentru a face o glazură groasă, dar turnabilă. Puneți o lingură într-o pungă sigilabilă și tăiați 1/8 inch de pe un colț de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Espresso InstantEspresso Instant
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Lingurați ciocolata topită într-o altă pungă sigilabilă și tăiați 1/8 inch de pe un colț de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Puneți niște glazură espresso și ciocolată peste fiecare prăjitură și lăsați prăjiturile să stea pe rafturi până când glazura se stabilește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
1
* Busteni de aluat pot fi refrigerate 5 zile sau congelate, învelite într-un strat dublu de folie de plastic, 1 lună (dezgheț în frigider doar până când acestea pot fi feliate).* Cookie-urile (cu sau fără glazură) se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
GlazurăGlazură
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții72
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista