Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pătratele de tort Nectarine. Această rețetă face 8 porții cu 361 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr granulat, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Nectarine Cu Susul În Jos, Tort De Aur Nectarine, și Nectarine-Tort De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină o tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic. Bateți împreună untul și 1 cană de zahăr granulat într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 2 minute, apoi bateți în extract de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină și smântâna alternativ în 3 loturi, amestecând după fiecare adăugare până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Întindeți aluatul în tigaie, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Tăiați nectarinele pe lungime în felii de 1/8 inch și aruncați cu suc de lămâie și restul de 3 linguri de zahăr granulat într-un castron. Aranjați feliile, suprapunându-se ușor, în 4 rânduri transversale peste aluat. Acoperiți suprafața tortului cu o bucată de hârtie de ceară unsă cu unt (hârtia ajută la glazurarea fructelor în sine) și coaceți în mijlocul cuptorului 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Suc De Lămâie
Nectarină
Fructe
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
Bol
7
Scoateți hârtia și coaceți până când un tester iese curat, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
În timp ce tortul este încă cald, praf generos cu zahăr cofetari, apoi se răcește complet pe un raft.