Reteta Deep-Dish Taco Squares este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați old El chiles, smântână, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Deep Dish Taco Squares, Plăcintă Cu Taco Cu Farfurie Adâncă, și Pizza Taco Cu Mâncare Adâncă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 8 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când sunt fierte bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Taco
Spray De Gătit
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Tigaie
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apă până se formează aluat moale. Folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick, pat aluat în partea de jos și 1/2 inch în sus părți ale vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
În același castron, amestecați smântâna, maioneza și brânza până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Smântână
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Strat amestec de carne de vită, roșii și ardei iute peste aluat; lingură amestec de smântână deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ardei Iute
Tomate
Aluat
Carne De Vită
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când marginile aluatului sunt maro auriu deschis.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.