Pătrate de semințe de mac cu vârfuri de ciocolată

Pătratele de semințe de mac cu vârfuri de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. O porție conține 97 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Semințe De Mac, Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), și Mini Cupcakes câștigătoare cu nucă de cocos cu crustă de semințe de Mac, umplutură de stafide Muscat și glazură de pătrunjel cu nucă de cocos prăjită, caramel de semințe de in și Mac și trandafiri organici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Bateți untul până când este foarte ușor și cremos. Cerneti faina intr-un bol separat, apoi adaugati-o in unt si continuati sa amestecati pana pare crumby.
Adăugați făina de orez, zahărul, semințele de Mac și un vârf de sare.
Se amestecă până când totul se amestecă bine. Amestecul va arăta în continuare ca niște firimituri libere.
Folosiți căldura mâinii pentru a forma aluatul într-o bilă. Împărțiți-l în jumătate și întindeți prima jumătate pe o suprafață făinoasă la 1/2 inch grosime.
Tăiați aluatul în pătrate sau dreptunghiuri, apoi scoateți resturile și adăugați-le în aluatul rămas.
Întindeți aluatul rămas și tăiați-l în mai multe pătrate.
Ungeți ușor și făinați o foaie de fursecuri și așezați fursecurile pe foaie. Ele pot fi destul de apropiate.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când încep să capete o nuanță maro.
Scoateți, lăsați să se răcească câteva minute, apoi transferați într-un raft pentru a termina răcirea.
Rupeți ciocolata într-un castron și puneți-o peste o oală mică cu apă clocotită.
Adăugați untul și amestecați până se topește în cele din urmă și arată lucios și neted.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Unul câte unul dunk cookie-uri în ciocolată, trăgând departe pentru a lăsa excesul picătură off.
Așezați-le pe foi căptușite cu pergament (sau rafturi de sârmă cu pergament sub ele) pentru a le fixa.