Pătrate de semilună de anghinare și slănină
Anghinare și șuncă semilună pătrate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție conține 108 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, ardei gras, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pătrate Ușoare De Semilună De Anghinare, Bacon și ouă semilună pătrate, și Pătrate De Cârnați Semilună.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. Derulați ambele cutii de aluat.
Așezați într-o tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime, laturile lungi suprapunându-se pentru a se potrivi cu tigaia. Apăsați în partea de jos și în sus a pan pentru a forma crusta.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, parmezanul, pătrunjelul și maioneza cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Se întinde peste crusta răcită. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 2 ore.
Tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.