Pătrate De Omletă La Cuptor
Pătratele de omletă coapte sunt a fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, felul principal. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 287 calorii. 311 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline, lapte, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Omletă Picantă La Cuptor, Omletă La Cuptor, și Omletă De Sparanghel La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie.
Întindeți brânza Cheddar în fundul vasului de copt pregătit.
Strat cu ciuperci, măsline, ceapă sotată, șuncă și ardei jalapeno. Într-un castron, amestecați ouăle împreună cu laptele și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de ou peste ingrediente, dar nu se amestecă.
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când nu mai curge în centru și se rumenesc ușor deasupra. Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie în pătrate și se servește.