Pătrate De Desert Grasshopper
Pătratele de desert Grasshopper necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 340 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 16. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lichior crincormme de menthe, frișcă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pătrate De Desert Grasshopper, Pătratele Lăcustelor, și Pătrate De Lăcustă Înghețate.
Instrucțiuni
Aliniați tigaia de 13x9 inci cu folie, astfel încât marginile foliei să se extindă peste părțile laterale ale tigaiei; pulverizați cu spray de gătit. În tigaie, amestecați firimiturile de biscuiți, zahărul și untul. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, crincormme de menthe și crincormme de cacao cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați cremă de marshmallow; bate până se omogenizează. Dați la frigider aproximativ 45 de minute sau până când amestecul se înmoaie când este scăpat dintr-o lingură.
Într-un castron mare răcit, bateți frișca cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestec de marshmallow până se omogenizează.
Se toarnă peste crustă. Congelați aproximativ 4 ore sau până când este ferm.
Scoateți din tigaie, folosind folie pentru a ridica.
Lăsați desertul să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de tăiere. Congelați orice desert rămas bine acoperit.