PĂTLAGINĂ DULCE PRĂJITĂ (TAJADAS DE PLATANO)
Patlagina dulce prăjită (TAJADAS de PLATANO) este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 199 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 509 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus de rețetele mele columbiene. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Rețete similare sunt Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), Supă de pătlagină (Sopa de PL. 6tano), și Chipsuri De Pătlagină (Tostones De Platano).
Instrucțiuni
Cojiți pătlaginele și tăiați diagonala în grosime de aproximativ cm de cm slices.In o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați feliile de pătlagină în tigaie, păstrați-le într-un singur strat și gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați pătlaginele cu o lingură cu fante și transferați-le pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.