Pătlagine în sos de ispită
Plantains în sos de ispită ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 185 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pătlagine, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pătlagine cu sos dulce și fierbinte, Tostones (Pătlagine verzi prăjite de două ori) cu sos de iaurt coriandru-usturoi, și Patacones Con Hogao (Pătlagine prăjite în stil columbian cu sos de roșii-ceapă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara pătlagine, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați 1 cană de pătlagină; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Îndepărtați pătlagina; repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și pătlagina rămasă. Pune deoparte.
Pentru a pregăti sosul, puneți zahărul într-o cratiță grea la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform (aproximativ 9 minute).
Combinați apa și oțetul; adăugați cu grijă amestecul de oțet în zahăr, amestecând continuu (amestecul va bule puternic). Gatiti 2 minute sau pana se dizolva zaharul.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de coajă, scorțișoară și cuișoare; creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 25 de minute sau pana cand amestecul este redus la 1 cana. Se amestecă pătlaginele; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, Lingand sosul peste pătlagine. Se amestecă untul și se încălzește până se topește.
Se ornează cu 1/2 linguriță de coajă.