Pătlagine în sos de ispită

Pătlagine în sos de ispită
Plantains în sos de ispită ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 185 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pătlagine, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pătlagine cu sos dulce și fierbinte, Tostones (Pătlagine verzi prăjite de două ori) cu sos de iaurt coriandru-usturoi, și Patacones Con Hogao (Pătlagine prăjite în stil columbian cu sos de roșii-ceapă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara pătlagine, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1 cană de pătlagină; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Îndepărtați pătlagina; repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și pătlagina rămasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Pentru a pregăti sosul, puneți zahărul într-o cratiță grea la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform (aproximativ 9 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Combinați apa și oțetul; adăugați cu grijă amestecul de oțet în zahăr, amestecând continuu (amestecul va bule puternic). Gatiti 2 minute sau pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați 1 1/2 lingurițe de coajă, scorțișoară și cuișoare; creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 25 de minute sau pana cand amestecul este redus la 1 cana. Se amestecă pătlaginele; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, Lingand sosul peste pătlagine. Se amestecă untul și se încălzește până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se ornează cu 1/2 linguriță de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista