Păsări Evadate

Păsări Evadate
Păsările evadate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 551 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, parmezan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Spatchcocked Păsări, Bangkok Păsări, și Păsări Galbene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-un vas mic de sos la foc mediu, apoi adăugați sare și puțin nucșoară, după gust. Într-un alt vas se topește untul și se adaugă făina. Amestecați-l ușor și imediat ce vedeți niște spumă de făină turnați amestecul în laptele fierbinte. Coborâți focul și continuați să amestecați până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și prăjiți timp de 3 minute, apoi adăugați carnea de porc și prăjiți până când este parțial gătită, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți ceapa și carnea de porc din tigaie pe o farfurie și lăsați-o deoparte să se răcească. Configurați 3 boluri de dragare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul în 1 bol, adăugați bechamelul rece într-un alt bol și ouăle bătute cu sare și piper, după gust, în al treilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Folosind scobitori sulița un cub de carne de porc, un cub de brânză și o bucată de mortadella sau șuncă pe fiecare scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Rotiți frigarui mai întâi în amestecul de pesmet, apoi în bechamelul rece (cu ajutorul unei linguri), apoi în oul bătut și, în final, înveliți din nou în amestecul de pesmet. Apăsați ușor pâinea cu mâna pentru a adera amestecul. Reîncălziți uleiul și adăugați frigarui (evitați să vă întoarceți prea des, altfel pâinea se va rupe). Odată ce devin aurii, aproximativ 5 minute, scoateți-le ușor din ulei în prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Transferați "păsările" pe un platou de servire și serviți.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista