Păstârnacul piperat al lui Grama
Păstârnacul piperat al lui Grama ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Snaps Piperat, Orez Piperat, și Paste Piperate.
Instrucțiuni
Puneți păstârnacul într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când păstârnacul este fraged, 15 până la 20 de minute.
Se scurge bine, se usucă bucățile de păstârnac cu prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și puneți păstârnacul în untul fierbinte într-un strat uniform.
Se presară cu sare și piper negru (eu folosesc destul de puțin). Gatiti pastarnacul pana se rumeneste usor pe ambele parti, 5 pana la 8 minute pe fiecare parte.