Păstârnac și sfeclă prăjită cu feta de oaie și tarhon

Păstârnac și sfeclă prăjită cu feta de oaie și tarhon
Păstârnac și sfeclă prăjită cu Fetan și tarhon de oaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 1 și costă $1.64 pe portie. O porție conține 251 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână păstârnac, brânză feta de oaie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sfeclă prăjită și păstârnac cu măsline negre și portocale, Sfeclă dulce-acrișoară prăjită, morcovi și păstârnac, și Sfeclă Chioggia prăjită cu Feta.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista