Păstârnac-pâinea de chimen necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 113 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, semințe de chimen, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mașină De Pâine Pâine Cu Cartofi, Pâine De Secară Cu Chimen, și Pâine De Secară Cu Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făină de secară și păstârnac în amestecul de drojdie și amestecați bine pentru a forma un burete. Acoperiți și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați 2 căni de făină de pâine, semințe de chimen, 1 linguriță de sare și piper în amestecul de păstârnac; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Făină De Pâine
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos și pulverizați ușor suprafața aluatului cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească a doua oară, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați aluatul într-un oval (lung de 8 inci); așezați pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Pulverizați ușor suprafața aluatului cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Combinați 1 linguriță de apă și albuș de ou și periați peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Presărați pâinea cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când aluatul se rumeneste pe fund și sună gol când este atins. Se răcește pe un suport de sârmă.