Păstârnac prăjit cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păstârnacul prăjit cu mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână păstârnac, oțet de vin, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Păstârnac prăjit cu mentă, Păstârnac prăjit lent în miere de portocale și sos de mentă, și Păstârnac Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cojiți păstârnacul și tăiați - l în bucăți lungi de 2 până la 3 inci; tăiați fiecare pe lungime în benzi groase de 1/3 inci.
Așezați într - o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci; aruncați cu piper, 2 linguri. ulei de măsline și 1/2 linguriță. sare kosher.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute.
Adăugați ceapă verde; aruncă.
Coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când păstârnacul este fraged și rumenit.
Transferați pe un platou de servire.
Bateți împreună menta, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. sare până se amestecă. Adăugați treptat restul de 5 linguri. uleiul de măsline într-un flux lent și constant, amestecând până se omogenizează. Lingura peste legume.
Adus la masă de autorii cărților de bucate Matt Lee și Ted Lee (The Lee Bros.Simple Fresh Southern cookbook).