Păstârnac-Piure De Cartofi
Păstârnac-Mash de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 660 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper, arpagic, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Păstârnac Și Piure De Cartofi, Rețetă de piure de cartofi-păstârnac, și Păstârnac-Piure De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și păstârnacul într-o cratiță mare cu fund greu, acoperiți cu apă rece și sareți-l Generos. Aduceți cartofii la fiert la foc mare; reduceți focul la mediu și fierbeți până când furculița este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Puneți untul și jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când untul este topit și amestecul este fierbinte.
Scurgeți bine cartofii și păstârnacul și readuceți-i în tigaia fierbinte. Amestecați legumele în tigaie pentru a le usca puțin.
Se adaugă amestecul de unt fierbinte și se condimentează cu sare și piper. Mash cu un masher de cartofi până la neted.
Transferați într-un bol de servire și garnisiți cu arpagic tocat.