Păstârnac-Latkes De Cartofi Cu Mere De Scorțișoară
Nevoie de un garnitură fără lactate și vegetariană? Păstârnac-Latkes de cartofi cu mere de scorțișoară ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 173 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, ulei vegetal, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Latkes de cartofi-păstârnac cu mere savuroase, Latkes de cartofi cu mere de zmeură-scorțișoară, și Latkes de cartofi dulci cu mere de Pecan de afine și iaurt de scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Tăiați merele în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Îndepărtați 3 fâșii largi de coajă din lămâie cu un cojitor de legume; transferați într-o cratiță și strecurați în sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Orz Alb Perlat
3
Adăugați merele și bățul de scorțișoară, acoperiți și gătiți la foc mediu până la moale, 15 până la 20 de minute. Descoperiți și creșteți căldura la mediu ridicat. Continuați să gătiți, zdrobind și amestecând merele, până se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Scoateți bățul de scorțișoară, apoi treceți merele printr-o moară de alimente sau piure într-un robot de bucătărie. Puneți deoparte până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Între timp, faceți latkes: radeți cartofii, păstârnacul și ceapa folosind atașamentul de răzătoare medie al unui robot de bucătărie sau găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Strângeți amestecul cu mâna peste chiuvetă pentru a îndepărta excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Răzătoare
6
Se amestecă cu usturoiul, ouăle, pătrunjelul și arpagicul într-un bol mare, apoi se adaugă făina și 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Formați în 12 prăjituri subțiri, strecurând pentru a îndepărta orice lichid rămas pe măsură ce formați fiecare; așezați pe o foaie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Încălziți 1/4 inch de ulei de arahide într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți latkele în loturi până se rumenesc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare în timp ce este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
9
Se servește cu sosul de mere cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare