Păstârnac Glazurat

Păstârnac Glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați păstârnacul glazurat. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 141 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Dacă aveți unt, zahăr, sos teriyaki și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Păstârnac Glazurat, Păstârnac Glazurat, și Păstârnac Glazurat.

Instrucțiuni

1
Puneți păstârnacul într-o oală mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
3
Tăiați păstârnacul în 2 1/2-în bețișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă zahărul și păstârnacul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați sosul teriyaki și continuați să gătiți și amestecați până când sosul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
SosSos
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista