Păstârnac Glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați păstârnacul glazurat. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 141 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Dacă aveți unt, zahăr, sos teriyaki și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Păstârnac Glazurat, Păstârnac Glazurat, și Păstârnac Glazurat.
Instrucțiuni
Puneți păstârnacul într-o oală mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
Tăiați păstârnacul în 2 1/2-în bețișoare.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă zahărul și păstârnacul; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați sosul teriyaki și continuați să gătiți și amestecați până când sosul este absorbit, aproximativ 5 minute.