Păstrăv Întreg Prăjit Cu Lămâie Și Cimbru

Păstrăv Întreg Prăjit Cu Lămâie Și Cimbru
Păstrăvul prăjit întreg cu lămâie și cimbru este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 658 calorii, 70g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Păstrăv Curcubeu Cu Cimbru De Lămâie, Păstrăv Prăjit Cu Mărar Și Lămâie, și Păstrăv întreg prăjit cu lămâie și ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.condimentați cavitatea păstrăvului cu sare și piper și aranjați crenguțele de cimbru și feliile de lămâie într-un strat uniform.Legați păstrăvul transversal cu două bucăți de sfoară de bucătărie, la aproximativ 2 inci distanță. Nu doriți ca sfoara să fie prea strânsă sau fileurile se vor rupe în timp ce gătiți. Frecați păstrăvul cu 1 lingură. ulei, apoi transferați-le pe o foaie de copt din aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
PăstrăvPăstrăv
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți păstrăvul, întorcându-l o dată, până când este fiert și se rumenesc la exterior, aproximativ 15 minute.Între timp, bateți uleiul rămas cu sucul într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
PăstrăvPăstrăv
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Scoateți sfoara din păstrăv și tăiați filetele. Rezervați lămâia și cimbru pentru garnitură sau lăsați-le pe unul dintre fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Transferați fileurile în farfurii de servire și stropiți cu uleiul de lămâie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se ornează cu felii de lămâie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate84
Revista