Păstrăv Întreg Prăjit Cu Lămâie Și Cimbru
Păstrăvul prăjit întreg cu lămâie și cimbru este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 658 calorii, 70g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Păstrăv Curcubeu Cu Cimbru De Lămâie, Păstrăv Prăjit Cu Mărar Și Lămâie, și Păstrăv întreg prăjit cu lămâie și ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.condimentați cavitatea păstrăvului cu sare și piper și aranjați crenguțele de cimbru și feliile de lămâie într-un strat uniform.Legați păstrăvul transversal cu două bucăți de sfoară de bucătărie, la aproximativ 2 inci distanță. Nu doriți ca sfoara să fie prea strânsă sau fileurile se vor rupe în timp ce gătiți. Frecați păstrăvul cu 1 lingură. ulei, apoi transferați-le pe o foaie de copt din aluminiu.
Coaceți păstrăvul, întorcându-l o dată, până când este fiert și se rumenesc la exterior, aproximativ 15 minute.Între timp, bateți uleiul rămas cu sucul într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Scoateți sfoara din păstrăv și tăiați filetele. Rezervați lămâia și cimbru pentru garnitură sau lăsați-le pe unul dintre fileuri.
Transferați fileurile în farfurii de servire și stropiți cu uleiul de lămâie înainte de servire.
Se ornează cu felii de lămâie și cimbru.