Păstrăv în Riesling

Păstrăv în Riesling
Păstrăvul din Riesling este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, suc de lămâie, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până riesling uscat ai putea urma acest curs principal cu Sluggers ' Strawberry Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rio Grande păstrăv cu Riesling, Coq au Riesling, și Coq au Riesling.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. fundul de unt și părțile laterale ale unui vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați morcovul și țelina pe lungime cu slicer în bețe de chibrit foarte subțiri (mai puțin de 1/8 inch lățime și 2 1/2 inci lungime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Clătiți păstrăvul și îndepărtați orice oase de ac cu o pensetă sau un clește pentru nas. Se usucă, apoi se presară 1/2 linguriță fiecare de sare și piper pe pește (numai părțile din carne). Aranjați fileurile în vasul de copt, cu pielea în jos, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Încălziți untul (2 linguri) într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți șalotele, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute (nu se rumenesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați morcovul, țelina, pătrunjelul și boabele de piper și gătiți, amestecând, până când legumele sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Adăugați apă, vin și 1/2 linguriță sare și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scoateți tigaia de pe foc și turnați lichid peste pește, apoi întindeți legumele uniform în vasul de copt. Puneți tigaia deoparte. Acoperiți bine vasul cu folie și coaceți până când peștele este doar gătit, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Transferați peștele (acoperit cu legume) într-un platou și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Se toarnă lichidul de gătit cu orice legume rămase printr-o sită așezată peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Presărați legumele din sită peste pește (aruncați boabele de piper) și acoperiți din nou cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Puneți 1 cană de lichid de gătit strecurat în tigaie curățată. Se fierbe la foc mare până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Bateți smântâna în amidon de porumb până se omogenizează, apoi bateți în sos și fierbeți, șoptind, până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se amestecă tarhonul, sucul de lămâie și restul de 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Îndepărtați folia de pește și ștergeți orice lichid acumulat pe platou cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Se toarnă sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista