Păstrăv în Riesling
Păstrăvul din Riesling este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, suc de lămâie, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până riesling uscat ai putea urma acest curs principal cu Sluggers ' Strawberry Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rio Grande păstrăv cu Riesling, Coq au Riesling, și Coq au Riesling.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. fundul de unt și părțile laterale ale unui vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci.
Tăiați morcovul și țelina pe lungime cu slicer în bețe de chibrit foarte subțiri (mai puțin de 1/8 inch lățime și 2 1/2 inci lungime).
Clătiți păstrăvul și îndepărtați orice oase de ac cu o pensetă sau un clește pentru nas. Se usucă, apoi se presară 1/2 linguriță fiecare de sare și piper pe pește (numai părțile din carne). Aranjați fileurile în vasul de copt, cu pielea în jos, suprapunându-se ușor.
Încălziți untul (2 linguri) într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți șalotele, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute (nu se rumenesc).
Adăugați morcovul, țelina, pătrunjelul și boabele de piper și gătiți, amestecând, până când legumele sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Adăugați apă, vin și 1/2 linguriță sare și fierbeți 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați lichid peste pește, apoi întindeți legumele uniform în vasul de copt. Puneți tigaia deoparte. Acoperiți bine vasul cu folie și coaceți până când peștele este doar gătit, 6 până la 8 minute.
Transferați peștele (acoperit cu legume) într-un platou și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Se toarnă lichidul de gătit cu orice legume rămase printr-o sită așezată peste un castron.
Presărați legumele din sită peste pește (aruncați boabele de piper) și acoperiți din nou cu folie.
Puneți 1 cană de lichid de gătit strecurat în tigaie curățată. Se fierbe la foc mare până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 2 minute.
Bateți smântâna în amidon de porumb până se omogenizează, apoi bateți în sos și fierbeți, șoptind, până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se amestecă tarhonul, sucul de lămâie și restul de 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Îndepărtați folia de pește și ștergeți orice lichid acumulat pe platou cu prosoape de hârtie.
Se toarnă sosul peste pește.