Păstrăvul umplut cu Gratin de cartofi violet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 768 calorii, 69G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,57 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi mov, ulei de măsline, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: păstrăv purpuriu cu crustă de cartofi A La Francaise, Cartofi mov și anghinare Gratin, și Prăjituri de cartofi umplute cu păstrăv.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un castron mic, aruncați șunca cu menta și pătrunjelul. Deschideți păstrăvul pe o suprafață de lucru, cu pielea în jos. Frecați carnea cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Păstrăv
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți amestecul de șuncă pe o parte a fiecărui păstrăv. Închideți păstrăvul și apăsați pentru a aplatiza uniform. Asigurați păstrăvul cu frigarui de bambus de 8 inci. Frecați ușor păstrăvul cu ulei de măsline și dați-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Păstrăv
Mustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Într-o cratiță, acoperiți cartofii cu apă și dați la fiert; se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se curăță și se taie în zaruri de 1/2 inch.
6
Între timp, puneți fasolea fava într-o strecurătoare. Coborâți-le în cratița cu apă clocotită de cartofi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Fierți
Fasole Fava
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Transferați favele pe o farfurie și curățați-le.
8
Într-o tigaie medie, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați usturoiul, ceapa și ardeiul roșu și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați hominy, păstrăv afumat, favas și cartofi și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Păstrăv Afumat
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Hominy
11
Transferați amestecul într-un vas gratinat de 10 inci și aranjați feliile de mozzarella deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
12
Se presară cu parmezan. Stropiți ușor cu ulei de măsline și coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 10 minute, sau până la sfârâit și mozzarella s-a topit. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
13
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare. Condimentează păstrăvul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați 3 din păstrăv în tigaie și gătiți la foc mare până se rumenesc și crocant, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Transferați păstrăvul pe o foaie de copt. Aruncați uleiul. Repetați cu restul de 3 linguri de ulei vegetal și 3 păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
16
Coaceți păstrăvul la cuptor pentru aproximativ 4 minute sau până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
17
Preîncălziți broilerul. Se fierbe gratinul aproximativ 1 minut, sau până se rumenesc bogat deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
18
Scoateți frigarui și transferați păstrăvul pe farfurii.