Păstrăv prăjit cu salată proaspătă de ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul prăjit cu salată proaspătă de ierburi. Pentru $7.75 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 735 calorii, 58G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de piper, ierburi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Păstrăv proaspăt prins cu cartofi prăjiți și ceapă, Salată De Păstrăv Afumat Cu Pansament Cu Ierburi Și Hrean, și Păstrăv prăjit cu salată de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor partea pielii de pește.
Presărați pește cu 1/2 linguriță sare și piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați pește, cu pielea în jos, la tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand pielea este crocanta. Întoarceți peștele; gătiți 1 minut sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați ierburile, restul de 2 lingurițe de ulei, suc și 1/8 linguriță de sare într-un castron mediu; aruncați ușor pentru a acoperi.
Serviți salata peste pește.