Păstrăv Meuni, Stil Vechi

Păstrăv Meuni, Stil Vechi
Păstrăv Meuni Pcrucrore, stil vechi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.74 pe portie. O porție conține 637 calorii, 51G de proteine, și 36g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de arahide, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Păstrăv Meuni, Stil Vechi, Trout Meuniere, și Păstrăv Curcubeu Meuni Cormorbre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, condimentul creol și sarea într-un castron larg. Clătiți fileurile de păstrăv și uscați-le. Dragați peștele în făina condimentată și bateți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
File De PăstrăvFile De Păstrăv
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți un roux maro mediu topind untul într-o cratiță la foc mediu. Când începe să buleze, adăugați făina condimentată rămasă și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul devine maro mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină CondimentatăFăină Condimentată
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Puneți stocul într-o altă cratiță și puneți-l la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Bateți rouxul în stoc până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați sucul de lămâie, sosul Worcestershire și oțetul și fierbeți timp de 3 minute, apoi scoateți tigaia de pe foc. Păstrați sosul cald în timp ce pregătiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Puteți să vă bucurați de peștele în unt, dacă doriți, dar este mai frecvent în New Orleans să-l prăjiți într-un centimetru de ulei încălzit la 375 de grade. Oricum, gătiți până se rumenesc (aproximativ 2 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Puneți sosul peste pește și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SosSos
PeștePește
8
De la Tom Fitzmorris ' s New Orleans Food de Tom Fitzmorris, noiembrie 2006 Stewart, Tabori și Chang
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista