Păstrăv Meuni, Stil Vechi
Păstrăv Meuni Pcrucrore, stil vechi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.74 pe portie. O porție conține 637 calorii, 51G de proteine, și 36g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de arahide, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Păstrăv Meuni, Stil Vechi, Trout Meuniere, și Păstrăv Curcubeu Meuni Cormorbre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, condimentul creol și sarea într-un castron larg. Clătiți fileurile de păstrăv și uscați-le. Dragați peștele în făina condimentată și bateți excesul.
Faceți un roux maro mediu topind untul într-o cratiță la foc mediu. Când începe să buleze, adăugați făina condimentată rămasă și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul devine maro mediu.
Puneți stocul într-o altă cratiță și puneți-l la foc mediu-mare.
Bateți rouxul în stoc până se dizolvă.
Adăugați sucul de lămâie, sosul Worcestershire și oțetul și fierbeți timp de 3 minute, apoi scoateți tigaia de pe foc. Păstrați sosul cald în timp ce pregătiți peștele.
Puteți să vă bucurați de peștele în unt, dacă doriți, dar este mai frecvent în New Orleans să-l prăjiți într-un centimetru de ulei încălzit la 375 de grade. Oricum, gătiți până se rumenesc (aproximativ 2 minute pe fiecare parte).
Puneți sosul peste pește și serviți cu pene de lămâie.
De la Tom Fitzmorris ' s New Orleans Food de Tom Fitzmorris, noiembrie 2006 Stewart, Tabori și Chang