Păstrăv Matzo Cu Crustă De Făină

Păstrăv Matzo Cu Crustă De Făină
Păstrăvul matzo cu crustă de masă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 371 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de masă matzo, ulei vegetal, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Pui Cu Crustă Matzo, Păstrăv Cu Crustă De Porumb, și Păstrăv Cu Crustă De Alune.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți oul și apa cu un vârf de sare. Într-un vas de copt superficial, aruncați masa matzo cu piperul, usturoiul praf și 1 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Înmuiați fileurile de păstrăv în oul bătut, apoi dragați în amestecul de masă matzo; transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Încălziți 3 linguri de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați 4 fileuri, cu pielea în sus, în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc la margini, 5 minute. Întoarceți și gătiți până când pielea este crocantă și peștele este doar opac pe tot parcursul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se transferă într-un platou și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se servește cu uleiul de Oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista