Păstrăv Matzo Cu Crustă De Făină
Păstrăvul matzo cu crustă de masă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 371 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de masă matzo, ulei vegetal, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Pui Cu Crustă Matzo, Păstrăv Cu Crustă De Porumb, și Păstrăv Cu Crustă De Alune.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți oul și apa cu un vârf de sare. Într-un vas de copt superficial, aruncați masa matzo cu piperul, usturoiul praf și 1 1/2 lingurițe de sare.
Înmuiați fileurile de păstrăv în oul bătut, apoi dragați în amestecul de masă matzo; transferați pe o foaie de copt.
Încălziți 3 linguri de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente.
Adăugați 4 fileuri, cu pielea în sus, în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc la margini, 5 minute. Întoarceți și gătiți până când pielea este crocantă și peștele este doar opac pe tot parcursul, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un platou și se presară cu sare.
Se servește cu uleiul de Oregano.