Păstrăv la grătar picant

Păstrăv la grătar picant
Păstrăvul la grătar picant durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 565 de calorii. Pentru 8,3 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 1. Această rețetă este plăcută de 21 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită pudră de chili, chimen măcinat, păstrăv și ulei vegetal. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păstrăv la grătar cu salată romană la grătar, Păstrăv picant cu lămâie și Păstrăv înnegrit cu varză picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mai multe bucăți diagonale cu un cuțit ascuțit în fiecare parte a păstrăvului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Amestecă suc de lămâie, ulei vegetal, chimen, praf de chili, boia de ardei, piper negru și sare într-o pastă într-un castron mic; se aplică pe părțile laterale ale peștelui, răspândindu-l în bucăți. Dați păstrăvul la frigider pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți un grătar de exterior pentru căldură medie-mare. Un termometru de grătar ar trebui să indice 400 de grade F (205 de grade C). Pulverizați o bucată de folie de aluminiu suficient de mare pentru a ține peștele cu spray de gătit și puneți-o pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Puneți păstrăvul pe bucata de folie și grătar, întorcându-l o dată, până când peștele este opac și pulpa se fulge ușor, aproximativ 5 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru păstrăv. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Segura Viudas Cava Brut rosé cu nota de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Segura Viudas Cava Brut Rose
Segura Viudas Cava Brut Rose
Aromele tinere și fructate de căpșuni, coacăze roșii și rodie duc la un palat răcoritor, plin de fructe de cireș și o aciditate ușoară. Un final moale pe dosul gurii conferă un echilibru minunat și accesibil acestui Cava. Blend: 90% Trepat; 10% Grenacha
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
Revista