Păstrăv la grătar cu Zukes de grădină și ierburi a Ebolrooli

Păstrăv la grătar cu Zukes de grădină și ierburi a Ebolrooli
Păstrăv la grătar cu Zukes de grădină și ierburi a Arrokuloli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 442 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coajă de lămâie, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Cotlet de umăr De Miel la grătar cu Aioli de ierburi, Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, și Salată de Tunan și portocale la grătar cu lămâie confiată și verdeață mixtă pentru bebeluși cu Chili Aioli și Tuile de ierburi.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente și pasta de hamsii, dacă doriți, într-un castron mic; se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Ungeți dovleceii și păstrăvul cu ulei de măsline și presărați sare de mare și piper. Grătar dovlecei 3 până la 4 minute pe fiecare parte; se taie în felii de 1/2 inch. Fileuri de grătar, cu pielea în sus, peste cărbuni fierbinți 2 minute. Întoarceți și grătiți 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Serviți pește și dovlecei cu aoli de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista