Păstrăv La Grătar

Păstrăv La Grătar
Păstrăvul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 585 calorii, 72g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 8.37 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pene de lămâie, suc de lămâie, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Păstrăv Almondine, Păstrăv Prăjit În Tigaie, și Dip De Păstrăv Afumat.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, ketchup-ul, sucul de lămâie, uleiul și rozmarinul; se toarnă două treimi din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pește. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; bagati la frigider timp de 1 ora, rotind o data. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Gât De PuiGât De Pui
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Așezați peștele într-un singur strat într-un coș de grătar cu sârmă bine uns. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când peștele se rumeneste pe fund. Întoarceți și ungeți cu marinată rezervată; grătiți cu 5-7 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți cu lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista