Păstrăv La Grătar
Păstrăvul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 585 calorii, 72g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 8.37 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pene de lămâie, suc de lămâie, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Păstrăv Almondine, Păstrăv Prăjit În Tigaie, și Dip De Păstrăv Afumat.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, ketchup-ul, sucul de lămâie, uleiul și rozmarinul; se toarnă două treimi din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pește. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; bagati la frigider timp de 1 ora, rotind o data. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați peștele într-un singur strat într-un coș de grătar cu sârmă bine uns. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când peștele se rumeneste pe fund. Întoarceți și ungeți cu marinată rezervată; grătiți cu 5-7 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Serviți cu lămâie, dacă doriți.