Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul copt cu ciuperci Shiitake și roșii. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 721 calorii, 107G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $10.3 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Păstrăv la cuptor cu ciuperci Shiitake, roșii și ghimbir, Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake, Roșii Și Ghimbir, și Păstrăv la cuptor cu Pesto de ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de copt cu margini mari cu folie; înveliți cu spray antiaderent.
Presărați peștele cu sare și piper. Deschideți peștele ca o carte și aranjați, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.