Păstrăv la cuptor cu ciuperci Shiitake, roșii și ghimbir

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Păstrăvul la cuptor cu ciuperci Shiitake, roșii și ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 6,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 469 calorii. Dacă aveți păstrăv curcubeu, ulei de susan asiatic, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake, Roșii Și Ghimbir, Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii, și Păstrăv la cuptor cu Pesto de ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia de coacere cu margini mari cu folie; strat cu spray antiaderent.
Presărați peștele cu sare și piper. Deschideți peștele ca o carte și aranjați, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Se amestecă următoarele 5 ingrediente în castron.
Presărați amestecul peste pește, stropiți cu sos de soia și ulei de susan, apoi acoperiți cu crenguțe de coriandru.
Coaceți descoperit până când peștele este opac în centru, aproximativ 20 de minute.
Vezi analiza datelor nutriționale "