Păstrăv de rozmarin cu Salsa de cireșe-roșii

Păstrăv de rozmarin cu Salsa de cireșe-roșii
Păstrăvul de rozmarin cu Salsa de cireșe-roșii ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 573 calorii, 60g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,91 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin plus 8 crenguțe, păstrăv, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Păstrăv de rozmarin cu sos de roșii de cireșe, Păstrăv curcubeu cu Salsa de roșii afumate, și Păstrăv Crustat cu făină de porumb cu Salsa caldă de roșii și tarhon.

Instrucțiuni

1
Se amestecă roșiile, șalota, oțetul și rozmarinul tocat în castron. Se amestecă 1 lingură de ulei. Sos de sezon cu sare și piper.Păstrăv deschis ca carte pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
PăstrăvPăstrăv
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Așezați 2 crenguțe de rozmarin pe fiecare; pliați pentru a închide.Împărțiți 3 linguri de ulei între 2 skillets mari antiaderente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Se pune la foc mediu-mare.
5
Adăugați 2 păstrăv în fiecare tigaie. Gatiti pastravul pana se rumeneste afara si doar opac in centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe plăci. Sos de lingură alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista