Păstrăv curcubeu prăjit cu nuci pecan și unt brun și brânză elvețiană cu oțet serrano Chile
Păstrăvul curcubeu prăjit cu nuci pecan și unt brun și Chard elvețian cu oțet serrano Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1966 calorii, 80g de proteine, și 116g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.61 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți păstrăv curcubeu, ouă, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Încercați Păstrăv Curcubeu Cu Vârfuri De Fasole, Capere, Lămâie Și Unt Brun, Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel, și Chard Elvețian Malfatti Cu Unt Brun De Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți făina de orez într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Făină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă ouăle și laptele într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați făina de porumb într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Deschideți și tăiați păstrăvul, în diagonală, în 2 fileuri. Condimentează atât carnea, cât și pielea fileului cu sare și piper, după gust, apoi înmoaie fiecare file în făină de orez, apoi amestec de ouă, apoi făină de porumb. Repetați cu păstrăvul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Făină De Orez
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Păstrăv
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Sotati 4 fileuri la un moment dat pana se rumenesc pe ambele parti. Repetați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Transferați pe o foaie mare de copt și repetați cu restul de 2 păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Se introduce la cuptor și se coace timp de 5 până la 6 minute până se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Zest și suc ambele lămâi, rezervând separat coaja și sucul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
11
În timp ce păstrăvul se coace, topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Urmărind cu atenție și scăzând căldura, dacă este necesar, lăsați untul să se spumeze și să se rumenească. Adăugați imediat sucul de lămâie, coaja și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
În timp ce untul este încă spumant, adăugați pecanii și pătrunjelul. Nu lăsați untul să ardă sau va fi inutilizabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
13
Așezați 2 fileuri pe fiecare dintre cele 4 farfurii și turnați untul maro Pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
14
Serviți alături de
15
Ciorba Elvețiană sotată cu ceapă roșie și oțet serrano Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Chard Elvețian
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
16
Rupeți frunzele de ciorbă elvețiană din tulpini albe groase, aruncați tulpinile și tocați grosolan frunzele, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
17
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
18
Adăugați slănină și se fierbe pana se rumeneste si gras ca prestate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
19
Scoateți slănina pe o farfurie cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20
Adăugați ceapa și gătiți în grăsimea topită până când este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
21
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
22
Adăugați ciorba Elvețiană, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi frunzele în grăsime. Gatiti pana cand frunzele s-au ofilit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Chard Elvețian
23
Adăugați slănina înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
24
Adăugați oțetul și continuați să gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
25
Se servește cu oțet suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
26
Aduceți ardei iute, oțet și o linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
27
Se ia de pe foc, se toarnă într-un bol, se acoperă și se lasă să se absoarbă cel puțin 2 ore sau peste noapte la temperatura camerei. Se strecoară printr-o strecurătoare fină într-un bol sau borcan de sticlă.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.