Păstrăv curcubeu la grătar cu umplutură de ciuperci

Păstrăv curcubeu la grătar cu umplutură de ciuperci
Păstrăvul curcubeu la grătar cu umplutură de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $11.29 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 935 calorii, 142g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pesmet, sare, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Încercați Păstrăv Curcubeu Cu Cartofi, Caserola De Păstrăv Curcubeu, și Cajun Păstrăv Curcubeu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați interiorul păstrăvului cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați șalotele și următoarele 5 ingrediente; lingură uniform în păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
PăstrăvPăstrăv
3
Așezați felii de lămâie și crenguțe de cimbru pe umplutură și în afara peștelui; legați păstrăvul cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Periați în afara păstrăvului cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Gatiti, acoperit cu capac pentru gratar, la foc mediu-mare (350 pana la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
aproximativ 8 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista