Păstrăv Amandine

Păstrăv Amandine
Păstrăvul Amandine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1278 calorii, 75g de proteine, și 93G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Rețete similare includ Păstrăv Amandine, Păstrăv Amandine, și Păstrăv Amandine.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați păstrăvul. Condimentați în interior și în exterior cu sare și piper după gust. Dragă păstrăv în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
PăstrăvPăstrăv
2
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mare până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați păstrăv și rumeniți ambele părți. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
4
Scoateți păstrăvul pe o farfurie de servire și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
5
Ștergeți tigaie și se adaugă 2 linguri de unt. Gatiti untul la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă migdalele și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
7
Se toarnă sosul și migdalele peste pește și se presară cu suc de lămâie și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se ornează cu felii proaspete de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate82
Revista