Păstrăv Amandine
Păstrăvul Amandine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1278 calorii, 75g de proteine, și 93G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Rețete similare includ Păstrăv Amandine, Păstrăv Amandine, și Păstrăv Amandine.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați păstrăvul. Condimentați în interior și în exterior cu sare și piper după gust. Dragă păstrăv în făină.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mare până se topește.
Adăugați păstrăv și rumeniți ambele părți. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Scoateți păstrăvul pe o farfurie de servire și păstrați-l la cald.
Ștergeți tigaie și se adaugă 2 linguri de unt. Gatiti untul la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca.
Se adaugă migdalele și se rumenesc.
Se toarnă sosul și migdalele peste pește și se presară cu suc de lămâie și pătrunjel.
Se ornează cu felii proaspete de lămâie.