Pâini cu șuncă individuală
Pâinile cu șuncă individuale durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 624 de calorii. Pentru 2,29 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de lapte, oțet de cidru, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 43%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâinile de carne individuale, Pâini de carne individuale și Pâini de mămăligă cu rozmarin.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați laptele, oul, firimiturile de biscuiți, ceapa, muștarul, sarea și piperul. Se sfărâmă peste amestec șunca, carnea de vită și carnea de porc și se amestecă bine. Modelați în două 4-1/2-in. x 2-1/2 inchi. pâini.
Puneți într-un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25 de minute.
Între timp, într-un castron mic, combina zahărul brun, sucul de ananas, oțetul și muștarul.
Întindeți jumătate din amestec peste pâini; mai coaceți cu 5 minute.
Se unge cu amestecul rămas.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°.