Pâinea irlandeză cu sodă de la Brennan

Dacă aveți la dispoziție aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, pâinea irlandeză cu sifon de la Brennan ar putea fi o rețetă vegetariană lacto-ovo uimitoare de încercat. Această rețetă are 8 porții, cu 139 de calorii , 4 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Va fi un succes la evenimentul dvs. de Ziua Sfântului Patrick . 146 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, oțet distilat, lapte și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca un mic dejun foarte accesibil. Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor solid de 67% . Pâinea irlandeză cu sifon și stafide , Pâinea irlandeză cu sifon de la Mommie Cooks și Pâinea cu sifon de zmeură: o nouă abordare a unei tradiții irlandeze sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amestecați laptele și oțetul și lăsați să stea până se coagulează, aproximativ 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungeți o tavă de copt. Într-un bol, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Încorporați treptat laptele acru în amestecul de făină până când aluatul se leagă, apoi răsturnați aluatul pe o suprafață bine înfăinată. Frământați de câteva ori și dați-i o formă rotundă.
Așezați aluatul pe tava de copt pregătită. Cu un cuțit ascuțit, tăiați o formă de X în partea de sus a aluatului pentru a elibera aburul și a ajuta pâinea să-și păstreze forma rotundă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 45 de minute.