Pâinea Dilly a lui Jan
Pâinea Dilly a lui Jan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 124 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. Un amestec de sare, semințe de mărar, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Dilly Pâine, Inel De Pâine Dilly, și Pâine Cu Ceapă Dilly.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă.
Combinați brânza de vaci caldă, zahărul, ceapa tocată, untul, semințele de mărar, sarea, sifonul și oul. Se amestecă pentru a combina. Se amestecă ușor amestecul de drojdie, apoi se adaugă făina treptat, amestecând ușor.Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l să crească până se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos, apoi transformați-l într-un vas rotund de copt bine uns. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească încă 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Coaceți pâinea în jumătatea inferioară a cuptorului timp de 40 până la 50 de minute.
Ungeți blatul cu unt topit după coacere.