Pâinea de carne a mamei
Pâinea de carne a mamei este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 256 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei gras, pătrunjel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghetele mamei cu sos de carne, Sosul de carne ușor minunat al mamei, și Celebrul Meat-a-Balls al lui Maman Iuliucci (chiftele italiene).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare, aruncând pentru a umezi pâinea. Se sfărâmă carnea peste amestecul de ceapă și se amestecă până se omogenizează. Împachetați amestecul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit.
Întindeți ketchup-ul deasupra pâinii.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când pâinea de carne înregistrează 16
Lăsați pâinea să stea în tigaie 10 minute.
Scoateți pâinea de carne din tigaie; tăiați pâinea în 6 felii.
Serviți felii rămase pe pâine integrală de grâu cu maioneză, salată verde și brânză cheddar.