Pâine Ușoară Cu Brânză Romană
Easy pâine brânză romană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți drojdie activă, brânză romano, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Pâine Ușoară Cu Brânză De Broccoli, Pâine Ușoară Cu Brânză Braziliană, și Pâine Cu Brânză Italiană Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună laptele și drojdia; deoparte.
Într-un castron separat, combinați făina, ouăle, amestecul de drojdie, brânza și untul; se amestecă bine. Puneți aluatul în două tigăi de pâine de 9x5 inch ușor unse.
Se lasă să se ridice până se dublează, aproximativ 60 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 45 de minute, până când se rumenesc și fundul pâinii sună gol când este atins.