Pâine Topită De Crab
Pâinea topită de Crab necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,65 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 379 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână imitație de carne de crab, brânză mozzarella parțial degresată, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine de carne topită în gură, Pâine de carne topită în gură, și Pâine de carne topită în gură.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați crabul, maioneza, ceapa și țelina. Se amestecă brânza, sarea și piperul.
Se întinde pe fundul pâinii; înlocuiți partea de sus.
Înfășurați o bucată mare de folie rezistentă.
Așezați pe o foaie de copt negrasă.
Coaceți la 400 de euro timp de 20 de minute sau până când se încălzește.